tiistai 21. lokakuuta 2014

OlutExpo 2014 - Beverage Partners Finland juomalista


Tässä on Beverage Partners Finlandin juomalista OlutExpoon.
Kuvaukset juomista on kirjoittanut mushiMALT -blogi.

  Bruichladdich Scottish Barley (Classic Laddie)
  Tämä on nykyinen perusvalikoiman pullote, joka on ikämerkitsemätön. 100% valmistettu skotlantilaisesta ohramaltaasta ja kypsytetty amerikkalaisissa tammitynnyreissä. Alkoholivahvuus on jätetty kunniallisesti 50%:iin.

  Bruichladdich Islay Barley 
  Tähän käytetty ohra kasvatettiin Rockside-farmilla, Islaylla (olettaen että kyseessä 2007 Rockside Farm, 50% pullote). Sato kerättiin vuonna 2006 ja tislaus tapahtui vuonna 2007. Kypsytetty ex-bourbontynnyreissä ja pullotettu 2013. Kolmas batch sarjassa Islay Barley.
  Port Charlotte Scottish Barley 
  Toiseksi turpeisin tämän listan viskeistä. Ohran fenolipitoisuus on noin 40ppm ja tämän ohrat tulee niin ikään 100% Skotlannin maasta. Pullotuksen yhteydessä käytetty Islayn lähdevettä.
  Octomore 6.1
  Tämä on turvepommien rakastajille. Ohran turvefenolipitoisuus huitelee 167ppm luokassa ja ikää vain 5 vuotta. Takuuvarma suupommi siis. Jakaa mielipiteitä, jotkut tykkää yksinkertaisesta savupommista, joillekin liian yksinkertainen.

  Näistä voisi suositella Port Charlotte Scottish Barleytä ja Octomore 6.1, mutta varoituksen sanana, ei kannata heti ensimmäiseksi tuota 6.1:ä kokeilla.

   1 kommentti:


   1. Your articles are so good and so well explained that it's awesome. Your blog is really good
    as well, you should keep writing about
    salud.

    VastaaPoista