tiistai 14. lokakuuta 2014

OlutExpo 2014 - Sori Brewing juomalista

Sitten on taas aika julkaista OlutExpon juomalistoja ja vuorossa on Sori Brewingin olutlista. Sori Brewing tulee tapahtumaan pyhittäen koko tiskinsä tämän hetken suosikkityylille eli India Pale Alelle. Mukana heillä on West Coast –tyylille uskollinen Investor IPA. Kesällä debytoinut ja maagiseen 4,7% rajaan valmistettu OoO Session IPA. Uutuutena ensiesiintymisensä tekee Sorin täysin uusi tuote What is my name? Black Rye IPA. Alta löytyy nämä oluet panimon luonnehdintojen kera.


Tällaisen tiskin takaa voi kysellä Sori Brewingin oluita!

--

OoO Session IPA (2nd Edition) - 4,7%
Tämä kevyt jättiläinen on humaloitu Simcoella, Amarillolla ja Columbuksella, jotka potkaisevat makuun trooppista hedelmää, greippiä ja hieman havua. Tämä on versio 2, eli paranneltu ensimmäisestä. 4,7% alc. ja katkerot isot 60 IBU:a.Investor IPA - 6,9%
Investor IPA on iso osa Sorin tarinaa, sillä tämän panimon rahoitus toteutettiin joukkorahoituksella ja tämä on oodi Soriin sijoittaneille. Trooppinen IPA noudattelee länsirannikon tyyliä, humalina Amarillo, Simcoe, Cascade, Centennial ja Magnum. 6,9% alc ja 87 IBU.What is my name? Black Rye IPA - 6,6%
What is my name? kuvastaa sitä, kuinka Suomessa asioista ei saa puhua enää niiden omilla nimillä. Tämä Black IPA on musta ja katkera kuin sosiaali- ja terveysministerin arvomaailma. Tämä on keskisormi virkamieskyräilylle ja kabinettipäätöksille. Tämä on kapinaa sen maukkaimmassa muodossaan.

Raikas, rukiinen, paahteinen ja hedelmäinen, mutta silti väriltään musta. Tässä IPA:ssa kohtaavat peräpohjola ja Amerikan manner, sillä suomalainen ruis- ja ohramallas muodostavat amerikkalaisten humalien (Amarillo, Centennial, Citra & Magnum) kanssa epäpyhän liiton. 6,6% alc. ja 80 IBU.
 
2 kommenttia:

  1. Minkähän verran ruista tuossa Black Rye IPA:ssa on? Siis about.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reilut 5% ruista. Sen verran että se tuo sopivan twistin, mutta ei hallitse. Kokeiltiin myös isommilla määrillä, mutta tasapaino löytyi vasta tuossa.

      Poista