torstai 16. heinäkuuta 2015

Ilosaarirock Pale Ale


Ilosaarirock 2015 on jo oven takana ja kotikaupunkini on viikonlopun ajan rokkikansan valtaama. Itsekin kävin ostamassa liput tapahtumaan, joten siellä seassa olen hillumassa, kuten muutkin. Tänään pääsin maistamaan kyseisen tapahtuman virallista olutta. Olut on Sori Brewingin valmistama ja Ice Beaver on ollut tämän oluen takana. Kirjoitin jo aikaisemmin settiä tästä kuviosta, joten ei mennä sen tarkemmin sitä jaarittelemaan vaan ryhdytään juomaan olutta.

Tässä linkkiä aikaisempaan juttuuni asiaan liittyen:
Ice Beaver Oy:lta Ilosaarirockille oma olut!

Olut on samainen, johon on voinut törmätä myös nimellä Ice Beaver Pale Ale. Nyt kuitenkin etikettiä koristaa Ilosaarirockin logo ja olut on saatavilla Rento –lavan anniskelualueella. Korkki auki ja fiilistelemään lähestyvää viikonloppua.
---

Kolmen sormen mittainen kuohkea suuri kuplainen vaahto. Väriltään sameahko oranssin kultainen.

Tuoksu on virkistävän sitruksinen, trooppisen hedelmäinen ja havuinen.

Maku on greippisen sitruksinen ja havuinen. Makeahkoa karamellimallasta.

Prosenttejaan tukevampi Pale Ale, joka omaa tyylikkään makumaailman. Ei mitään turhaa, eli perus hyvällä meiningillä kurkkuun soljuava olut.

Tällä jos ei rokkaaminen onnistu, niin sitten pitää jäädä kotiin juomaan rasvatonta maitoa. Haaveisiini on vihdoin ja viimein vastattu, kun nyt voin oikeasti musiikkitapahtumassa nauttia hyvää olutta, eikä tarvitse juoda Tuborgia yms. Nyt joku ajattelee, että onko pakko juoda olutta. No ei ole, mutta kun olen festareilla, niin mielelläni kumoan oluen jos toisenkin.

Pisteet: 36/50
Huom: Jos arvioisin tämän oluen Ilosaarirockissa Rento -lavan anniskelualueella auringonpaisteessa musiikkia kuunnellessani, niin pisteet fiilikset myötä hipoisi viittäkymmentä ;)

ROK ROK!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti