keskiviikko 21. lokakuuta 2015

TIEDOTE: Helsinki Seagulls ja pienpanimo Maku Brewing yhteistyöhön


TIEDOTE:  21.10.2015

Helsinki Seagulls ja pienpanimo Maku Brewing yhteistyöhön


Kisahallilla tullaan näkemään paikallista pienpanimo-osaamista, kun Seagulls ja Maku Brewing aloittavat yhteistyön. Pääkaupunkiseudulla toimiva Maku Brewing on lyhyessä ajassa päässyt niittämään mainetta palkituilla oluillaan. Helsinki Seagullsin strategiaan istuu erinomaisesti pienen ja kasvavan kumppanin kanssa toimiminen. Maku Brewing haluaa tarjota laadukkaan tuotteen nautittavaksi eikä yritä panostaa liukuhihnamaiseen määrän maksimoimiseen. Tämä sopinee hyvin myös urheilutapahtuman yhteyteen, jossa ei ole olennaista ehtiä kuluttamaan mahdollisimman paljon tuoppeja, vaan nautiskelemaan ammattitaidolla toteutetusta Maku-elämyksestä.

-    Tämä on mielestäni hieno asia molemmille osapuolille. Meillä on selkeä tavoite kasvaa yhä ammattimaisemmaksi koripallo-organisaatioksi ja mikä olisi parempaa kuin tehdä yhteistyötä toisen hyvässä kasvuvauhdissa olevan toimijan kanssa, toteaa Seagullsin toiminnanjohtaja Sauli Silvonen. Maku Brewing on pieni ja ketterä yritys, joka pystyy reagoimaan ja kehittymään nopeasti. Yhdessä saamme tästä molemmille hyötyä kasvumme tueksi.

Yhteistyö on Maku Brewingille ensimmäinen laatuaan. Urheilu on lähellä yrityksen omistajien sydämiä ja lyöttäytyminen Seagullsin matkaan tarkoittaa lisänäkyvyyttä sekä uudenlaista vuorovaikutuspintaa asiakkaiden kanssa.

-    Yhteistyö pääsarjatason joukkueen kanssa on ainutlaatuista pienpanimolle.
Haluamme tietenkin tukea aktiivista ja raikasta Seagulls-organisaatiota eteenpäin, mutta myös olla mukana kehittämässä ottelutapahtumia entistä mielenkiintoisemmiksi täysi-ikäisille katsojille. Olemme yhteistyöstä erittäin innoissamme, kertoo Maku Brewingin markkinoinnista vastaava Henri Parviainen.

Yhteistyösopimus on kaksivuotinen ja siihen kuuluu Seagullsin sponsorointia sekä yhteisen anniskelualueen rakentamista Kisahallin kotiottelutapahtumiin.

YHTEYSHENKILÖT

Lisätietoja antaa:
Helsinki Seagulls Toiminnanjohtaja Sauli Silvonen, puh: 050 311 2670
Maku Brewing Markkinointivastaava Henri Parviainen, puh: 041 3633035


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti