torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää uutta vuotta 2016Vuosi 2015 alkaa olla paketoitu ja aika siirtyä kohti seuraavaa vuotta. Vuosi on ollut itselläni erittäin kiireinen ja sen on myös välillä huomannut blogissakin, kun juttuja ei välillä näkynyt. Lopulta blogiini ilmestyi reilut 260 juttua, joten on sitä aika paljon tullut kirjoiteltua. Vuosi piti sisällään hienoja hetkiä, kuten hyväntekeväisyysoluen valmistamisen, parit radiohaastattelut, useat lehtijutut jne. Kuitenkin hienoimpia hetkiä tarjosivat oluttapahtumat, joissa pääsi tapaamaan myös Teitä blogini seuraajia. 

Vuosi oli myös oluiden valossa erittäin mahtava ja uusia loistavia oluita tuli vastaan niin paljon, että menin jo olutlistassani sekaisin. Sivuprojektina yritän saada olutlistanikin ajan tasalle. Sen suurempia yhteenvetoja en tässä ryhdy laatimaan, mutta alla on lista parhaista maistamistani oluista, joista kirjoitin blogiini arvion.

TOP3 2015 arvioidut oluet:

  1. Founders KBS
  2. Mikkeller Beer Geek Brunch Weasel
  3. Dieu du Ciel Péché Morte

Eli vuoden 2015 paras olut oli Founders KBS ja annoin sille pisteitä 45/50

Kolmikkoa kun katsoo, niin huomaa että vuonna 2015 Imperial Stoutit jyrisivät. Saa nähdä mitä vuosi 2016 tuo mukanaan.


Uutta heti vuoden 2016 alkuun!
Vuoden 2016 alussa tulen aloittamaan uuden juttusarjan nimeltä Mitä kuuluu?
Tämä juttusarja käsittelee suomalaisia pienpanimoita ja tarkoituksena on tuoda esille panimoiden tämän hetkisiä kuulumisia. Juttusarja tulee olemaan yhtä pitkä, kuin mitä tulen saamaan vastauksia. Juttusarja tulee myös elämään blogin mukana jatkossakin eli jos panimoilla on jotain kuulumisia, niin sitä mukaa tulee uutta juttua.


Kiitoksia kaikille vuodesta 2015. On ollut hienoa huomata, kuinka blogini seuraajien joukkio on tasaisesti koko ajan kasvanut ja kasvu jatkuu. Hienoa olutvuotta 2016 kaikille hyvien oluiden ystäville!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti