keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Tiedote: PAIKALLISESTI TUOTETUN KÄSITYÖOLUEN VALMISTUS ALKAA PIETARSAAREN SEUDULLA

Pietarsaaressa 9.12.2015

Pedersöre Hantverksbryggeri Oy aloittaa joulukuussa 2015 käsityöoluen tuotannon Pietarsaaren seudulla tavaramerkillä Jacobstads®.

Matka ideasta todellisuuteen on ollut pitkä ja haasteita täynnä. Nyt olemme lopulta perillä, mutta emme suinkaan päämäärässä vaan ennemminkin alussa. Ihmisten juomatottumukset, kuten miten, missä ja milloin olutta juodaan, ovat muutoksessa. Laadusta on tullut yhä tärkeämpää samalla kun alkuperän merkitys korostuu, eikä keneltäkään ravintola-alalla toimivalta ole voinut jäädä huomaamatta käynnissä oleva  mikropanimoboomi Suomessa ja muualla Pohjoismaissa. Se on tullut jäädäkseen. M eillä on mielestämme tärkeä tehtävä yhdessä muiden mikropanimoiden ja käsityötuotteiden valmistajien kanssa. Haluamme esitellä yleisölle vaihtoehdon monikansallisten yritysten kotimaan markkinoille jo aikoja sitten tuomille massavalmistetuille tuotteille. Mutta ennen kaikkea haluamme luoda jotain pysyvää. Jotain sellaista, joka kantaa Pietarsaarta ja sen ympäristöä eteenpäin tavaramerkkinä, herättäen siten entistä suurempaa kiinnostusta aluetta kohden valtakunnallisella tasolla. Tavaramerkin, johon ihmiset voivat samaistua, ja josta he voivat olla ylpeitä.

Emme pyri saamaan ihmisiä juomaan enemmän olutta. Päämäärämme on saada ihmiset juomaan erilaista ja huolella tehtyä, tuoretta ja paikallista olutta. Haluamme tietysti paikalliset ravintoloitsijat mukaan tälle matkalle. Me tarvitsemme tukeanne, koska tämä on tiimityötä. Panimomme on 100-prosenttisesti perheyritys, jonka omistavat allekirjoittanut sekä Pia-Maria Holkkola-Löf. Koko toimintaamme leimaavat arvot kuten avoimuus, tarkkuus, päättäväisyys ja tapamme tehdä yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Elävä ja värikäs tuoteportfoliomme tulee sisältämään sekä pysyviä tuotteita että sesonkipainotteisia olutlaatuja. Kaikki tuotteet tarjoillaan aluksi tynnyrioluina yhteistyökumppaneidemme kautta. Vuoden 2016 aikana lanseeraamme myös pullotettuja tuotteita.

Lisätietoja:
Daniel Löf
Pedersöre Hantverksbryggeri Ab
puh. + 358 44 731 1082

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti