keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Saimaan Juomatehtaan Brewer’s Special Joker Hop Ale erä 6 Jaskan humalilla

Kuva: Saimaan Juomatehdas
Saimaan Juomatehtaan olutvalikoimasta löytyy olut nimeltä Brewer’s Special Joker Hop Ale. Tässä oluessa vaihtuu joka erässä humalat eli joka erä maistuu erilaiselta. Tällä hetkellä on tulossa maitokauppojen valikoimaan jo viides versio, mutta se kuudes kiehtoo itseäni vielä enemmän. Minulla oli ilo ja kunnia päästä valitsemaan kuudennessa Joker Hop Alessa käytettävät humalat. Vielä en kuitenkaan paljasta, että mitkä humalat olen valinnut, joten pidetään Teitä hetki jännityksessä. Ilmoittelen myös tarkemmin milloin kyseinen oluterä löytyy kauppojen hyllystä.4 kommenttia:

 1. Tähän saakka joker hop ale erät ovat minulle maistuneet niin hyviltä että pitää ihan varoa lankeamasta paheellisuuden teille....

  VastaaPoista
 2. Onnea Jaco! joker Hop Ale vaikuttaa menestykseltä, koska uusia eriä tulee tiuhaan. Bruuverissa maistoin hanasta juuri nelosta mutta Pihtiputaalla myydään vielä kolmosta. Ykkönen ja Nelonen ovat olleet suosikkejani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tämä olikin mielenkiintoinen projekti, kun sai ihan kunnolla paneutua humalien maailmaan. Jännittää kuinka tuo valitsemani combo onnistuu, mutta siltikin on kova luotto sen toimivuuteen :)

   Poista
 3. Eipä ole nelostakaan vielä paikallisissa (Lappeenranta) kaupoissa näkynyt, sen sijaan erää 2 löytyisi kyllä vielä.

  VastaaPoista