tiistai 26. syyskuuta 2017

Beer Hunter's Mufloni APA 4,5 %

Beer hunters Mufloni APA 4,5 %


Viime viikolla maistoin tämän nyt arvioinnissa olevan oluen ja vakuutuin täysin. Kyselin viikonloppuna Facebookin kautta tällaista ”Näin yön pikkutunteina tuli mieleen, että pari päivää sitten maistoin yhden parhaista maitokauppaoluista kautta aikojen. Se joka arvaa/tietää mikä olut on kyseessä niin tarjoan kyseisen juoman!” Nyt onkin sitten paljastuksen paikka ja jos en väärin katsonut, niin kukaan ei arvannut oikein, vaikka arvauksia tuli useampi kymmenen. Eli kyseessähän oli porilaisen Beer Hunter’sin 4,5 pinnainen Mufloni APA. Sisältö täyttä timanttia ja ulkokuori yksinkertaista tyylikkyyttä!


Panimo: Beer Hunter’s

Maa: Suomi

Tyyli: American Pale Ale

Voltit: 4,5 %

Humalat: Amarillo, Citra ja Cascade


Fiilikset:

Tuoksu on tasapainoinen valikoima hedelmäosaston niitä trooppisimpia herkkuja. Huumaavaa aromaattisuutta. Tuoksun perusteella uskallan sanoa, että olen loistavan maitokauppaoluen äärellä.

Loin itselleni ja oluelle kovat paineet, mutta ensimmäinen kulaus purkaa nämä paineet välittömästi. Runko jota ei maitokaupoissa ole ennen nähty. Tanakka ja liukuva! Ei mitään tietoa ohuesta tai vetisestä rungosta. Greippi liukuu kieltä pitkin. Tasapainoinen APA, joka ei häpeä sekuntiakaan vahvemmilleen.

Beer Hunter'sin oluttaikurit ovat loihtineet yhden parhaista maitokauppaoluista. Tätä pitää saada lisää!

Mistä: K-Citymarket Sello (Espoo)

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 4/5
Yleisvaikutelma: 16/20
Yhteensä: 40/50

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä aika ohuen vetinen ja pistävän saippuainen maku. Ei tarvi vieläkään vaihtaa Olvi IPAa ja Stadin American Session IPAa pois.

  VastaaPoista
 2. Saippuainen on sana joka itsellänikin tuli ekana mieleen tätä tuotosta juotaessa. Ei tule todellakaan enää toista törppöä hankittua. Voiko olla eri erää mitä Jaska kitannut :o

  VastaaPoista
 3. Ihan paskaa. Pistävä ja ikävä jälkimaku. Makuaistissa täytyy olla vikaa jos tästä tykkä ja ei ihme että alennuksella myyvät

  VastaaPoista
 4. Pistävä, kitkerä paskan makunen.

  VastaaPoista