maanantai 23. joulukuuta 2019

Kimito Brewingin ja JaskanKaljat –blogin joululahja – 1000 € hyväntekeväisyyteen!


Kävin jonkin aikaa sitten Kemiössä Kimito Brewingilla valmistamassa oluen nimeltä Red Rye Lager. Kyseinen olut on 5,5 % punertava rukiinen lager ja se on ollut saatavilla ympäri Suomea.


Lähtökohtana meillä oli valmistaa olut, jonka tuotosta laitamme mukavan summan hyväntekeväisyyteen. Idea lähti käyntiin jo vuoden 2018 loppupuolella, kun Kimito Brewingin Jonas Sahlberg oli allekirjoittaneeseen yhteydessä. Jonas oli nähnyt, että olen tehnyt useita hyväntekeväisyysjuttuja ja halusi tehdä kanssani hyväntekeväisyysoluen. Homma oli välittömästi sovittu.Kimito Brewing X JaskanKaljat Red Rye Lagerin tuotosta laitamme hyväntekeväisyyteen 1000 €. Hyväntekeväisyyskohde on Downiaiset -Suomen Downin Syndrooma ry. Siellä lahjoitus kohdennetaan alakouluikäisten Down lasten harrastustoimintaan.
Tämä on Kimito Brewingin ja JaskanKaljat –olutblogin joululahja.Jos haluatte olutta vielä ravintoloihin tai kauppojen hyllyihin, niin sitä on pullossa saatavilla vielä hieman eli nopeimmille riittää. Yhteydenotot jonas(ät)kimitobrewing.com, 0405963317


Hyvää joulu toivottaa Kimito Brewing ja JaskanKaljat


Juttua muokattu: 27.12.2019 klo 15.40 - Lisätty hyväntekeväisyyskohde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti