maanantai 14. joulukuuta 2020

Sori Brewing Olutjoulukalenteri 2020: Luukku 9 – Sori Brewing Madonna Of Sori

Sori Brewing Madonna Of Sori

Tätä Madonnaa on tullut muutamia kertoja ostettua tölkissä ja on kyllä kieltämättä yksi maitokauppojen parhaita kesäjuomia. Arvion olen kirjoittanut vuonna 2015, joten nyt nähdään kuinka viisi vuotta myöhemmin uppoaa.

Arvio vuodelta 2015

Nyt on tarjolla Sori Brewingin olutverkkokauppaan alennuskoodi. 15 % alennusta saat tilaamalla normaalihintaisia tuotteita yli 120 eurolla, kun alekoodiksi laitat: JASKANKALJAT
Linkki kauppaan löytyy tuosta alapuolelta ja tarjous voimassa 31.12.2020 saakka.
--


Panimo: Sori Brewing


Panimon sivut: www.soribrewing.com


Panimon verkkokauppa: https://shop.soribrewing.com/fi

Panimo: Sori Brewing

Maa: Viro

Tyyli: Session IPA

Voltit: 5,3 %

Katkerot: 50 EBU

Humalat: Mosaic

Muuta: Gluteeniton ja vegaaninen

 

Fiilikset:
Tuoksussa on sitrushedelmää ja yrttisyyttä. Selkeää Mosaic-meininkiä alusta loppuun. Maltaiden puolelle ei oikeastaan mainittavaa.

Hyvin pureva fiilis, kun kaatelee olutta suuhunsa. Humalointi tulee esiin voimalla ja siellä on tuoksustakin mainitut sitrus ja yrtit mukana. Sitrus on sitruunankuorta ja tulee kuivana esille. Madonna on raikas ja miellyttävä janojuoma. Kesäisen oloinen, mutta kyllähän tämä näin talvellakin lasista hävisi.

Aikaisemmassa arviossani vuodelta 2015 mainitsin, että melko maltainen makumaailma ja hyvää makujen balanssia. Nyt ei se maltaisuus kyllä ollut juurikaan mukana, vaan mentiin Mosaic-humala edellä.


Mistä: Saatu. Olut kuuluu Sori Brewingin olutjoulukalenteriin vuodelle 2020. Sori Brewingin oluet kotiovelle osoitteesta: https://shop.soribrewing.com/fi
 

Kuvausvekotin: OnePlus 8

Maista jos tykkäät raikkaasta sitruksisuudesta ja olet Mosaic-humalan ystävä.


Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 15/20
Yhteensä: 36/50Ei kommentteja:

Lähetä kommentti