lauantai 19. kesäkuuta 2021

AI BREW – Oppiva Olut V1.0

AI BREW – Oppiva Olut V1.0

AI BREW – Oppiva Olut V1.0 on olut, mikä tulee koko ajan kehittymään. Tämä tarkoittaa, että resepti tulee muuttumaan oluen saamien arvostelujen perusteella. Tässä on suora lainaus www.aibrew.fi -sivustolta, niin pääsette paremmin jyvälle, mistä tässä on kyse.

”Suomen ensimmäinen palautteen perusteella jatkuvasti parantuva tekoälypohjainen olut on tyyliltään American Session IPA. Oluen ensimmäinen versio (1.00) perustuu noin 150:een arvosteltuun American IPA -tyyliseen reseptiin. Jatkossa jokainen versio oluesta on erilainen ja heijastelee edellisiä reseptejä sekä niihin annettuja palautteita. Tarkoitus on siis tehdä palautteen pohjalta olutta, jota juuri sinä haluat juoda. Tarkoitus ei ole suunnitella vain keskiarvoisesti hyvää olutta, vaan tunnistaa erilaisia makumieltymyksiä palautteiden perusteella ja kehittää useampaa reseptiä niitä vastaamaan.”

Tämä ensimmäinen versio on Simcoella humaloitu session IPA. Lähdetäänpäs maistamaan, kuin älyolut maistuu.

 

Panimo: AI BREW

Valmistuspaikka: United Gypsies Brewery


Panimon sivut: https://aibrew.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Session IPA

Voltit: 5,5 %

Humalat: Simcoe

Fiilikset:
Mäntymetsäinen ja reilun yrttinen tuoksu, missä vihannesta. Ei oikein vakuuta.

Maku on kirpsakan sitruksinen ja kyllähän tuota vihannesta harmikseni löytyy myös täältä. Maltaisuus karamellista ja loppuvedossa yrttisyyttä. Maku on tuoksua parempi, mutta kokonaisuus jää melko pahasti telineisiin. Vihannesmainen virhemaku pilaa tämän oluen. Toivottavasti seuraavassa versiossa on makuvirheet saatu korjattua.

Mistä: Saatu.

Maista jos tykkäät yrteistä, sitruksesta ja vihanneksista.


Pisteet:

Tuoksu: 5/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 6/10
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 10/20
Yhteensä: 26/50Ei kommentteja:

Lähetä kommentti