Suomalaiset panimot tutuksiSuomessa on tällä hetkellä n. 90 pienpanimoa, jotka eivät välttämättä ole kaikille hirveän tuttuja. Suurin osa suomalaisista oluenjuojista käyvät hakemassa salkullisen jotain suurmarketin alennusolutta esim. Pirkka tai Rainbow jne… Toisena vaihtoehtona on sitten suurten ”suomalaisten” panimoiden KarhuLappariKoffiOlvit, joita kannetaan selkä vääränä kotia ja kiskaistaan naamaan tietämättömänä, että olutta ei tarvitse ainoastaan juoda juomisen ilosta, vaan siitä pystyy myös nauttimaan ja voi vieläpä maistua hyvältä. En tietenkään rupea väittämään, etteikö joku nauttisi siitä 24pakkauksestaan sateenkaariolutta, vaan väitän että parempaakin on tarjolla.

Tässä onkin muutamia suomalaisia pienpanimoita ja heidän tarinansa. 

Jos panimonne haluaa mukaan, niin yhteydetotot: jaska(ät)jaskankaljat.fi

Tässä alla näette jo julkaistuja artikkeleita ja koko ajan tulee lisää!
Panimoiden perässä on suluissa vuosiluku, jolloin juttu on tehty. Tämä siksi, että useasta panimosta on tulossa myös päivitettyjä tarinoita.

Julkaistut panimoartikkelit:

--------------------------------------------------------------------------

Kotioluen valmistaminen on koko ajan kasvava harrastus ja Suomi on pullollaan näitä harrastajia. Suomalaiset kotipanimot tutuksi -artikkelisarja kertoo näiden olutharrastajien tarinoita. Luvassa on mielenkiintoisia juttuja, koska jokaisella harrastajalla on erilaiset lähtökohdat tähän harrastukseen. Ei ole olemassa yhtään samanlaista kotiolutpanimoa.

Jos olet kotiolutharrastaja ja haluat tarinasi tuoda esille, niin ota yhteyttä: jaska(ät)jaskankaljat.fi


Julkaistut kotipanimoartikkelit:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti